Ontwerp in eigen huis, ervaar het gemak

Je eigen idee vertalen naar een professioneel design dat ook nog eens de juiste boodschap overbrengt. Dat is toch het leukste wat er is.  Sommige klanten zijn hier zeer bedreven in, anderen wat minder. Het idee is er wel, hoe het globaal op papier moet komen ook, maar het professioneel ontwerpen is dan net een stap te ver. Printx.nl heeft een eigen ontwerpafdeling. Wij kunnen u helpen, vanaf de ruwe schets tot aan de gedrukte folder.

Schuif aan bij de ontwerper, dat noemen wij korte lijnen!

Ontwerpen gaat vaak gepaard met tijdsdruk. Of het nu om een beurs, open dag of productintroductie gaat. Daarom is het belangrijk om de lijnen kort te houden in het ontwerptraject. Wij vinden het een uitstekend idee wanneer de klant rechtstreeks met de ontwerper meekijkt. Direct aanschuiven bij het beeldscherm en zo het uiteindelijke ontwerp afronden. Geen extra schakels, geen ruis, minder kosten en meer snelheid. Dat is waar het om gaat. Wil je zelf ervaren hoe eenvoudig het kan zijn, neem dan eens contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

ontwerp
logistiek

1 aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
dat vind ik belangrijk!

Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

Wij zijn Printx.nl

Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.