Print in de breedste zin, wij doen het

Wij houden van print en dat doen we dan ook op bijna alles wat je maar kunt bedenken. Van de bedrijfsfolder tot de banner op het pand, van het reclamebord tot de bedrijfskleding, wij maken het. Wij zijn onze klanten graag van dienst om ervoor te zorgen dat zij goed zichtbaar zijn.

Één contactpersoon voor al uw uitingen

Hoe eenvoudig kan het zijn, één aanspreekpunt voor al je bedrijfsuitingen. Elke klant heeft bij ons zijn eigen vaste contactpersoon en deze beschikt over een flinke dosis grafische kennis. Onze uitdaging is om onze klanten vakkundig te adviseren in het gehele traject en te zorgen voor het juiste product tegen de beste prijs. Wil je zelf ervaren hoe prettig het is om samen te werken met één aanspreekpunt, neem dan eens contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

ontwerp
print
logistiek

Één aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
dat vind ik belangrijk!

Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

Wij zijn Printx.nl

Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.