Print voor buiten, zorg ervoor dat je gezien wordt!

Grote kans dat als je denkt aan buitenreclame, je denkt aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de belettering op een bedrijfspand. Dit zijn voorbeelden van buitenreclame, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan spandoeken, raamstickers, autobelettering en stoepborden. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame een stuk interessanter geworden om jouw doelgroep te bereiken en wij kunnen je daar van a tot z in begeleiden.

belettering-bus-2
spandoek-in-frame

Goede kennis is noodzakelijk bij een breed scala aan mogelijkheden.

Wanneer je door een winkelstraat loopt of je rijdt over een industriegebied dan zie je overal uitingen van reclame in bijna net zo veel verschillende uitvoeringen. Spandoeken, vlaggen, borden, bestickerde ramen, enzovoorts enzovoorts. Op welk materiaal ga je dan je reclame laten drukken en welke druktechniek ga je daarvoor inzetten?  Ziet het er dan na verloop van tijd ook nog fraai uit? Allemaal vragen waar wij een antwoord op hebben. Kortom, geef maar aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passende oplossing.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  1 aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
  dat vind ik belangrijk!

  Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
  Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

  Wij zijn Printx.nl

  Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.