Printtoepassingen voor binnen

Printx.nl stopt niet bij het maken van een afdruk op papier, onze dienstverlening gaat veel verder dan dat. Een roll-up banner, een aankleding op de beurs of bewegwijzering binnen het bedrijf. Nagenoeg alle producten waar je huisstijl op zichtbaar kan zijn, verzorgen wij voor onze klanten. Hierbij beheersen wij de verschillende productietechnieken die ingezet worden om deze producten te kunnen maken. Daarnaast verzorgen we het gehele traject, vanaf concept naar het ontwerp, naar de productie en uiteindelijk de levering op elke gewenste locatie.

rollup-banner-retail-trends

Het gemak van slechts één aanspreekpunt

Hoe prettig is het wanneer je niet telkens de instructies van je huisstijl opnieuw moet uitleggen. Doe je zaken met ons dan heb je één aanspreekpunt voor al je uitingen. Wij kennen onze klanten en hebben vaak aan 1 woord genoeg om te begrijpen wat de wensen zijn. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  1 aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
  dat vind ik belangrijk!

  Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
  Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

  Wij zijn Printx.nl

  Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.