Print op textiel, de verschillende mogelijkheden!

Printen op textiel, ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse mogelijkheden om textiel te bedrukken. Of je nu 1 shirt bedrukt wilt hebben of je wilt er 1000 hebben. De verschillende productietechnieken bieden je het beste resultaat voor een passende prijs. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Uitgebreide collectie textiel

Onze textielleverancier heeft een uitgebreid assortiment t-shirts, longsleeves, polo’s, hoodies, sportshirts, jassen, enz. waaruit we kunnen kiezen. Dus laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn of kijk alvast op www.promotional-textiles.nl.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  1 aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
  dat vind ik belangrijk!

  Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
  Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

  Wij zijn Printx.nl

  Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.