Print op papier, bewandel de juiste weg!

Print op papier, daar zijn wij groot mee geworden en dat doen we nog steeds. Wij printen van heel klein tot heel groot op diverse papiersoorten en daarvoor gebruiken we alle beschikbare druktechnieken. Dat moet ook wel want elk product vraagt om zijn eigen specifieke productiewijze. Van het drukklaar maken van het ontwerp tot en met de nabewerking van de drukvellen, elke druktechniek kent zijn eigen spelregels. Maar gelukkig beheersen wij ze allemaal, dat durven we met onze grafische ervaring inmiddels rustig te stellen.

print op papier: brochure-rensa
print op papier: offertemap-van-Egmond-Groep

Papier is springlevend.

In de huidige tijd worden er steeds meer communicatiemiddelen gedigitaliseerd en in het kader van duurzaamheid kunnen wij daar alleen maar voorstander van zijn. Maar volgens ons is de juiste communicatiemix een mix van digitaal en papier. Papier heeft namelijk een enorme overtuigingskracht en als bedrijf is dit onmisbaar om professioneel met je klanten te communiceren. De brochure die als leidraad dient in een verkoopgesprek. De offertemap die een positieve eerste indruk geeft bij uw (potentiële) klant. Slechts 2 voorbeelden van situaties waarin print duidelijk onderscheidend is.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  1 aanspreekpunt voor al mijn bedrijfsuitingen,
  dat vind ik belangrijk!

  Dan lijkt het ons leuk wanneer we eens kennis kunnen maken. Waar spreken we af?
  Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

  Wij zijn Printx.nl

  Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.