Project beschrijving

VB-Airsuspension in Varsseveld, een bedrijf gespecialiseerd in luchtvering beleefde in 2018 het 25 jarig jubileum. En dit hebben ze natuurlijk groots gevierd. Om alle klanten, personeel en overige genodigden op de hoogte te brengen van dit mooie feit heeft VB-Airsuspension gekozen om een gepersonaliseerde uitnodiging met exclusieve uitstraling te versturen.

Gepersonaliseerde inlay in exclusieve omslag

De uitnodiging heeft een exclusieve uitstraling door een aantal factoren. Allereerst is voor de omslag gekozen voor zwart karton met een structuur erin. Daarnaast is op de omslag de tekst “Invitation” bedrukt met zilverfolie en is het jubileumlogo met een hoogtepreeg uitgevoerd. De inlay is gedrukt op een metallic papiersoort en het geheel is verzonden in een melkwitte transparante envelop. Al met al dus een uitnodiging met exclusieve uitstraling.  De inlay bestond uit maar liefst 22 verschillende versies, die bovendien ook nog eens gepersonaliseerd waren. VB-Airsuspension heeft hierbij gezorgd voor een uitstekende aanlevering van de bestanden. Aan ons de taak om alles op goede volgorde te printen en in te plakken in de omslag zodat de klant de juiste kaart in de juiste envelop kon verpakken. Gezamenlijk hebben we dit logistieke uitdaging succesvol afgerond.

Technische uitvoering

De gepersonaliseerde uitnodiging heeft afgewerkt een formaat van 210 x 148 mm (liggend A5). De buitenzijde is voorzien van zilver foliedruk en preeg en gedrukt op Fuego Lines black 320 gr. De inlay is digitaal gedrukt op Curious Metallics Icegold parelwit 300 gr. De inlay is vervolgens in de uitnodiging geplakt. De envelop is uitgevoerd in Curious Translucent clear 112 gr, waarbij de adressen direct op de envelop geprint zijn.