Projectomschrijving

Bij Otsi-Polydaun in Doetinchem, een bedrijf dat onder andere dekbedden, slaapzakken en kussens verkoopt  hebben we 3 banners aangebracht aan het bedrijfspand. Met behulp van een hoogwerker hebben we de frames gemonteerd en vervolgens de banner ingespannen.

Met een banner ben je altijd goed zichtbaar.

Een banner in frame is een voordelige manier om je reclame-uiting goed en groots te laten zien en is al jaren een veel ingezet product bij evenementen en als gevelbekleding. Tot maar liefst 5 meter breed kun je bij ons een banner uit 1 deel bestellen waardoor je goed zichtbaar bent voor je voorbijgangers. Daarnaast kun je met een banner natuurlijk snel inspelen op bijvoorbeeld de actualiteit zoals bijvoorbeeld een kerstboodschap of je banner aanpassen aan de producten van het seizoen.

Technische uitvoering.

De banners zijn geprint op PVC zeildoek 510 gr dmv een enkelzijdige full colour UV-printtechniek. Dit houdt in dat na het printen de banner direct droog is door de UV-droging en daardoor onmiddelijk verder verwerkt kan worden.  De banners zijn omzoomd en rondom vzv ringen om zo met elastieken ingespannen te kunnen worden. De gekozen productietechniek zorgt er verder voor dat de banners langdurig beschermd zijn tegen verkleuring door zonlicht.

Naast het PVC zeildoek is het ook mogelijk om je banner te laten uitvoeren met een luchtdoorlatend Meshdoek. Dit gaasachtige materiaal wordt veel toegepast wanneer de doeken in de volle wind komen te hangen.

Mogen we ook iets voor jou betekenen?

Ben je benieuwd of wij misschien ook iets voor jou kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij snel contact met je op.