Printx.nl is de moderne grafische dienstverlener voor de zakelijke markt. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om onze klanten altijd de juiste oplossing te kunnen bieden. Of het nu gaat om prepress, drukwerk, printwerk of logistieke diensten.

Met een enthousiaste aanpak en de juiste inzet van middelen realiseren we de opdrachten van onze klanten. Passend binnen ieders budget en natuurlijk binnen de gewenste doorlooptijd.

Missie

Onze missie is een betrouwbare en professionele leverancier te zijn van het grafische product. Dit moet resulteren in een langdurige samenwerking met onze klantenrelaties. Respect, vertrouwen, eerlijkheid en gelijkheid zijn de bouwstenen van deze samenwerking.

Positionering

Printx.nl bedient 2 markten met 2 verschillende producten. Dit doet zij ook onder 2 verschillende namen.

Zakelijke markt

Onder de vlag van Printx.nl bedienen wij de zakelijke markt met een grote vari√ęteit aan grafische producten. Wij zijn voor onze klanten herkenbaar door onze korte communicatielijnen. Bovendien waarderen zij onze grafische kennis en vinden het daarom een gemak dat zij alle toepassingen van drukwerk op ons bord kunnen leggen. Zij verwachten dat wij dit altijd doen tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit alles resulteert in een langdurige samenwerking waarbij we samen de weg naar het succes bewandelen…….ook al kom je onderweg wel eens een “hobbel in de weg” tegen.

Consumentenmarkt

Daarnaast bedient Printx.nl onder de naam babyboefjes.nl de consumentenmarkt met geboortekaartjes. Waar bij Printx.nl veel waarde gehecht wordt aan het persoonlijke contact, proberen we met babyboefjes.nl ons te focussen op het gemak van “online winkelen.” De klanten van babyboefjes.nl waarderen het gemak van online geboortekaartjes bestellen zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit en levertijd van het product. Dit betekent dat we iedere werkdag binnen 24 uur de geboortekaartjes leveren, door heel Nederland.