Logistieke afhandeling? Natuurlijk doen wij dat.

Onze service houdt niet op wanneer wij je producten geleverd hebben. Veel van onze klanten maken ook gebruik van de logistieke oplossingen die wij bieden. En logistieke oplossingen zijn een breed begrip, maar wij pakken het dan ook graag breed op. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van drukwerk of het aanbieden van een mailing bij de post.

Wij de handling zodat je verder kunt met uw vak!

Wanneer wij zorgen dat je mailing op tijd bij jouw klanten onder de aandacht komt, kun je zelf met een gerust hart verder gaan met hetgeen op dat moment belangrijk is. Een mailing vergt namelijk in de aftersales ook de nodige aandacht. Je zult diverse voorbereidingen moeten treffen om alle informatie-aanvragen, offertes en overige vragen op een juiste manier af te handelen. Zonder deze voorbereidingen mis je wellicht het rendement op de verkoopactie.

Bedenk dus vooraf goed op welke manier je het maximale rendement uit je mailing haalt en laat ons daarom de handling doen. We hebben de kennis en ervaring om je mailing professioneel te verpakken, te adresseren en aan te bieden bij een verzendbedrijf.

Wil je zelf ervaren hoe eenvoudig het kan zijn, neem dan eens contact met ons op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

ontwerp
logistiek

Een mailing versturen waarin je echt een onderscheid maakt,
dat is wat ik wil.

Dan hebben wij misschien wel wat leuke ideeën voor jou.
Laten we kennis maken
  • Eén aanspreekpunt

  • Alles onder 1 dak

  • FSC® gecertificeerd

  • Eigen ontwerpafdeling

Wij zijn Printx.nl

Wij houden van print, wij maken print en wij geloven in print! Wij printen op bijna alles zodat wij een complete leverancier kunnen zijn van al uw bedrijfsuitingen. Wij willen graag kleur geven aan een bedrijf. Een kleur die je laat opvallen in de grijze massa om zo de aandacht te krijgen die je verdient. Deze leuke uitdaging gaan wij elke keer weer aan met onze klanten. En dat verveelt nooit.