uitnodiging-VB1

Een bijzondere mailing maakt echt het verschil

In een actie- of promotiecampagne worden kraskaarten regelmatig succesvol ingezet en dat is natuurlijk niet voor niets. De spanning van “wel of geen prijs” zorgt ervoor dat de attentiewaarde van de actie hoog is. Dat is ook de reden waarom kraskaarten op een breed vlak worden gebruikt om aandacht te krijgen voor je product of dienst.

Productie van kraskaarten in eigen huis

De productie van kraskaarten vergt een nauwkeurige planning van het proces en goede kennis van het product. Natuurlijk wil je als ondernemer dat de verdeling van de prijzen op een juiste manier verloopt. Een juiste indeling en controle op het drukproces is hierbij van essentieel belang. Bovendien is de kraskaart vaak een onderdeel van een gehele actiecampagne, waarbij de planning van de productie nauw aan moet sluiten bij de gehele campagne. Printx.nl heeft hier de nodige ervaring in en staat garant voor een vlekkeloos verloop van dit gehele proces. Ook wanneer de productietijd slechts beperkt is.

Kraskaarten met unieke code

Printx.nl produceert kraskaarten op stevig papier en voorziet uw kaarten van een glanslaag zodat de krasinkt er eenvoudig afgekrast kan worden. En met geavanceerde software om variabele data te printen, zorgen we ervoor dat de kraskaarten ook gedrukt worden met de juiste prijsinformatie. Ook kunnen we er voor zorgen dat onder de kraslaag van elk kaartje een uniek nummer of code gedrukt wordt. Zo kunt u als klant er zeker van zijn dat uw kraskaarten succesvol zullen bijdragen aan uw promotiecampagne.

5 verschillende folders inhoud

Specificaties

ADVIES NODIG?

0314 35 48 33